Novi Pazar umalo da prokocka ubedljivo vodjstvo

Nakon više nego dramatičnog susreta Novi Pazar je slavio danas u meču sa Inđijom 4:3, u utakmici osmog kola Prve lige Srbije.

Iako je početak najavljivao ubedljivu pobedu nastavk nije tako izgledao. Pazarci su poveli 3:0, golovima Jovana Jovanovića u petom, Denisa Ristova u 31. i Admira Kecapa u 33. minutu, ali je Inđija izjednačila pogocima Slađana Nikodijevića u 38. i 83, te Slobodana Krstanovića u 47. minutu.

Spas Novopazarcima doneo je Đorđević u 85. minutu.

Nakon meča trener Novog Pazara nijednom rečenocom nije prokomentarisao igru svojih izabranika i razloge zbog kojih je došlo do izjednačenja, već je kritikovao publiku.

-Bila je strašnono. Moram da isteknem da sam krajnje razočaran zbog ponašanja jednog dela publike. Ne bih više komentarisao, rekao je posle utakmice trener Novog Pazara Marjan Živković.

Živković takodje nije komentarisao trenutak kada je njegov pomoćnik Ćirić opsovao publiku Novog Pazara i pravo je čudo kako nije došlo do većeg incidenta.

Šef struke gostiju Spasoje Jelačić kazao je da je utakmica bila i lepa i stresna.

-Nismo se adaptirali na težak teren, rival je to iskoristio i poveo sa 3:0. Dobli smo poklon od domaćina, ali nismo uspeli da ga iskoristimo i sačuvamo bod, kazao je trener Inđije Spasoje Jelačić.

Novi Pazar će u sledećem kolu gostovati užičkoj Slobodi, a Inđija će dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO