Novopazarci uspešni na startu MTB Kupa Srbije

Biciklisti Trnave pobedili su ekipno kod poletaraca u prvoj trci ovogodišnjeg Kupa Srbije u planinskom biciklizmu u Šidu, dok su Kadir Pljakić, Ibrahim Jakupović i Elvir Ljuca pojedinačno u tom uzrastu zauzeli peto, šesto i sedmo mesto, rečeno je u tom novopazarskom klubu.

“Poletarke Anisa Kolašinac i Amina Salković završile su na četvrtoj i sedmoj poziciji, što im je bilo dovoljno za drugo mesto u ekipnoj konkurenciji. Denis Ćatović bio je treći kod mlađih kadeta, a isti plasman ostvarila je i ekipa mlađih poletaraca, čemu su doprineli osmoplasirani Almir Bećović i u cilju 10. Emin Salković. Sedmo mesto osvojio je Almir Ljuca u nadmetanju kadeta”, dodao je trener Trnave Bajram Kolašinac.

U ekipi Novog Pazara istakli su se poletarci i mlađi kadeti, koji su ekipno završili na drugom i trećem mestu, saopšteno je iz tog kluba.

“Poletarci Fatih Daca i Aladin Kolašinac osvojili su četvrto i deveto mesto, dok su Kaim Murtezić i Tahir Zoronjić okončali kao šesti i osmi”, naveo je trener Novog Pazara Hazbija Hukić.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO