OPET ZAUZELI BUSIJU! Divlji prodavci na keju opet zagospodarili parking mestima, nikom ne plaćaju ni banke!

Novi Pazar – Iako pokušavaju da obezbede što više obeleženih parking prostora u gradu, zaposleni u Javno komunalnom preduzeću “Parking servis” svakodnevno nailaze na nepoštovanje ovih parking zona, nepropisnih parkiranja ali i uzurpacije parking prostora zarad postavljanja tezgi i vanpijačne prodaje. Iz ovog preduzeća je apelovano i na zaposlene u nadležnim inspekcijama da se što više angažuju kako bi se nelegalne tezge uklonile sa parking mesta koja bi onda služila za ono za šta su namenjena.

Umesto da se na obeleženim parking mestima nalaze automobili, slika je potpuno drugačija. Tezge i vanpijačna prodaja, kao i parkiranje van zona obeleženih za automobile, smanjuju i onako skučen prostor u gradu za parkiranje. Na to ukazuju i zaposleni u Parking servisu i pozivaju nadležne inspekcijske službe da reaguju.

Da bi grad funkcionisao što bolje, a takodje i bio uređen, neophodno je da svi poštuju propise, kako građani tako i nadležne institucije. Samo zajedničkim radom grad može funkcionisati bolje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO