Opštinska uprava priznala je propuste u organizaciji Sportske večeri, slede smene odgovornih!

Zbog katastrofalne organizacije Sportske večeri koja je organizovana kao dramska sekcija u osnovnoj školi, vrh SDP odlučio je da smeni odgovorne iz sportskog saveza i svih drugih institucija koje su učestvovale u ovoj “lakrdiji”.
Saznajemo da su organizatori priznali niz propusta, a utvrđeno je da je ime Miljana Minića koji je trebao da dobije nagradu “najbolji novinar godine” nestalo kao rezultat loše koordinacije između Envera Gusinca predsednika Sportskog saveza i novinara Fehima Karišika.
Direktor Regionalne televizije Denis Mavrić preuzeo je odgovornost zbog tehničkih propusta tokom večeri koji su se konstantno ponavljali, a slaba poseta je posledica prebacivanja nadležnosti sa jednog na drugog.
Odmah posle novogodišnjih praznika koji su u toku, očekuje se epilog ovog skandala. Ali, evidentno je da će biti smena na kojima je posebno insistirao ministar Ljajić.
Ovo je samo prvi korak u reorganizaciji opštinskih organa koji ne funkcionišu na zadovoljavajući način te s`toga i tu treba očekivati bitne personalne promene.
Na sastanku koji je održan takođe je iskazano nezadovoljstvo radom gradskog odbora SDP pa se i tu očekuju kadrovska osveženja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO