Osnovci uče turski jezik

Novi Pazar – Udruženje Turaka u Srbiji nastavlja sa održavanjem besplatanih kurseva turskog jezika sa osnovcima iz Novog Pazara. Besplatni časovi se održavaju dva puta nedjeljno u prostorijama Udruženja, a predavači su eminentni stručnjaci.

Novopazarski osnovci naučili su za kratko vrijeme u Udruženju Turaka Srbije puno toga na besplatnom kursu turskog jezika. Jedan od važnih preduslova za ostvarenje ciljeva ovog Udruženja je komunikacija, pa su časovi turskog jezika besplatni za sve zainteresovane polaznike.

Kurs turskog jezika baziran je na konverzaciji, brojnim interaktivnim metodama koje omogućavaju da se gramatika savlada jednostavno kroz razgovor. Sa polaznicima, u malim grupama u prijatnom ambijentu rade profesionalni predavači. Motiv polaznicima je jednostavno ljubav prema jezicima i Turskoj, a turski jezik uče iz hobija ili planiraju da se školuju u Turskoj.

Iz Udruženja Turaka u Srbiji ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane maturante za studiranje u Turskoj da se jave tom Udruženju radi obavljanja priprema za polaganje prijemnog ispita. Kancelarije Udruženja Turaka u Srbiji nalaze se u Ulici Kej 37. sandžačke divizije, iznad restorana Galeb.

Sandzakhaber / izvor: rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO