Otkrivamo: Šurovanje načelnika Policije i SDA oko Srebrenice – kriju za tajni sastanak!

Juče u prepodnevnim časovima visoka delegacija SDA Sandžaka posetila je načelnika policije Dragana Terzića sa kojim je razgovarala oko dva sata iza zatvorenih vrata u prostorijama novopazarske policije.

Naime, kako saznajemo, nakon tog sastanka SDA je izdala saopštenje za javnost u kome su “prozvali” bezbedonosne i policijske pripadnike da vrše “torturu” nad Bošnjacima tako što saslušavaju one koji su putovali na dženazu u Potočare.

Ne dugo posle saopštenja SDA oglasili su se i iz Policije negirajući da je bilo saslušavanja.

Da je saslušavanja bilo, SDA preko svojih medija sada optužuje Bezbedonosno informativnu agenciju pozivajući se na izjavu studenta koji je “želeo da ostane anoniman”.

Kako Sandžakhaber saznaje uzimanja službenih beleški bilo je, i to upravo od strane novopazarske policije u autobusima koji su se vraćali iz Srebrenice u Priboju. Tu informaciju, iako su znali iz SDA Sandžaka nisu želeli da otkriju javnosti jer je naravno sve to dogovoreno na sastanku sa načelnikom policije koji je održan jučer.

Da li je policija ili je BIA uzimala izjave, pitanje je koje će najverovatnije ostati nerešeno, birači SDA zadovoljni “zato što su oni branili interese Bošnjaka” a načelnik policije čist pred nadležnim.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO