Otvorena ruka uručila bajramske poklone i školski pribor

Humanitarna organizacija ”Otvorena ruka” već tradicionalno pre bajramskih praznika deli poklon pakete građanima slabijeg imovnog stanja. S obzirom na skori početak nove školske godine obezbeđen je i školski pribor, odeća i obuća za oko stotinak mališana.

Aktivisti Otvorene ruke obradovali su više desetina porodica darujući im vredne i raznovrsne poklone povodom nastupajućeg Bajrama, kao i početka nove školske godine. Sveske, olovke, slatkiši, potpuno nova odeća i obuća za školarce, ali i bajramski paketi sa raznovrsnim namirnicama i kućnom hemijom. Rabiji Mujković, takva pomoć, kaže, mnogo znači.

”Pokloni su raznovrsni i bogati. Imam dve ćerke i sve ovo će mi mnogo značiti”, kaže Rabija.

Bajrmski pokloni za Otvorenu ruku su ustaljena praksa. Ovaj put, dupli povod i, zaista vredna donacija.

”Postalo je tradicionalno da pred Bajram delimo namirnice, da pred školu delimo školski pribor i garderobu za školarce. Evo danas se to pogodilo da u jednom danu objedinimo sve poklone”, kaže predsednik UG ”Otvorena ruka”, Edin Kolašionac. Dodaje da je pomoć prvenstveno namenjena samohranim roditeljima.

Školski pribor i novu garderobu od Otvorene ruke dobilo je stotinak mališana, a bajramskim poklonima obuhvaćeno je četrdesetak porodica slabijeg imovnog stanja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO