“PALI” MAKEDONCI U CRNOJ GORI Ukrali novčanik sa 1.500 evra u prodavnici, pa se autom dali u beg

Foto: RTCG Nikšićka policija uhapsila je trojicu državljana Severne Makedonije osumnjičena za krađu novčanika sa 1.500 evra i prikrivanje, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Nikšićkoj policiji jedna osoba prijavila da su joj tri nepoznata lica iz trgovinskog objekta u mestu Bogetići otuđila novčanik sa novcem, te su se vozilom udaljila sa mesta događaja.

U saopštenju je navedeno da je nikšićka policija juče u mestu Paprati kontrolisala “audi” sa tri državljanina Severne Makedonije čiji su inicijali A.A. (26), A.O. (41) i Ž.D. (47), koji su dovedeni u službene prostorije.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je A.A. otuđio novčanik, dok su A.O. i Ž.D. od njega dobili i zadržali deo novca.

– A.A. se sumnjiči za krivično delo krađa, dok se A.O. i Ž.D. na teret stavlja krivično delo prikrivanje i sva tri lica su uhapšena – navedeno je u saopštenju.

Iz policije napominju da je veći deo otuđenog novca pronađen i vraćen, a vozilo koje je korišćeno prilikom izvršenja krivičnog dela je oduzeto.

naslovi.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO