PAZARAC UHAPŠEN U SJENICI! Pun kombi neprijavljenih cigareta FOTO

Novi Pazar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaplenili su oko 23.000 paklica cigareta „ašima“ i „marble“ bez potrebne prateće dokumentacije i uhapsili tri osobe.

Cigarete su otkrivene prilikom kontrole "fijata", koje je imalo falsifikovane registarske oznake, i u kom su se nalazili R. M. (1988) i sedamnaestogodišnjak iz Novog Pazara. Prilikom pokušaja policije da zaustavi vozilo u mestu Dubinje u opštini Sjenica, R. M. je pokušao da pobegne.

Postoji osnov sumnje da su E. M. (1985) iz Novog Pazara i G. M. (1976) iz Sopota u vozilu "reno" išli ispred "fijata", kako bi R. M. dojavili ukoliko vide policiju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, R. M, E. M. i G. M. određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina, a R. M. i falsifikovanje isprave i ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policija je protiv maloletnika podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO