Pet novih aplikacija koje ne smete propustiti

Facebook će uskoro nadograditi svoj algoritam, te tako omogućiti i varijacije “dislike” opcija, dok se Apple Pay širi preko Starbucksa na velike svetske lance, kako bi korisnicima obezbedio mobilno plaćanje.

Svake nedelje naši pametni telefoni bivaju obavešteni da su u App Store ili Google Play stigli novi update paketi za naše aplikacije, koje mahom uzrokuju nove aplikacije koje se nalaze na tržištu softvera za pametne telefone.

Pogledajte koje su aplikacije zaludele hiljade, pa i milione korisnika.

Burner
Koliko puta ste u filmovima i na TV-u čuli izraz “burner phone”. To je suštinski prepaid telefon, koji nakon upotrebe bacite. Aplikacija Burner iz vaše istorije briše sve pozive za koje ne želite da ostave trag, a uključuje i brisanje SMS-ova.

Burner se povezuje sa Viberom, Dropboxom, Soundcludom, Evernoteom i sličnim aplikacijama, a besplatno je možete preuzeti sa marketa za iOS i Andoid telefone.

Meter
Poslednji eksperiment Google Creative Labsa, a predstavlja interaktivni čuvar ekrana koji vam daje informacije o vašem Android uređaju. Meter vizualizira bateriju, WiFi signal i notifikacije, dok se njegova vizualizacija može menjati i pomerati u zavisnosti od vaših preferencija.

Pause
Ova aplikacija vam pomaže da se smirite. Pametni telefoni nam svakako olakšavaju živote, ali i uzrokuju dosta stresa. Monument Valley je napravio aplikaciju koja je bazirana na Tai Chi tehnikama za relaksaciju.

Svaku sesiju smirivanja na Pause aplikaciji možete pomerati u zavisnosti kako vama odgovara, a početno je zadato 10 minuta. Možete pratiti i koliko vremena provodite u antistres aplikaciji.

Dostupna je samo na iOS platformi.

Psych
Aplikacija nastala kolaboracijom Elen Dedženeris i Warner Bros kompanije, a radi se o igrici za zabavu koju vodi poznata TV voditeljka.

Igrači biraju tematske blokove pitanja, poput “Name that Show” ili “Word Up”, a koja nose seriju pitanja. Poenta je da igrač izmisli smešan odgovor i stavi ga kao ponuđeni, a onda svi biraju pravi iz grupe lažnih odgovora na pitanja.

Igrica je stvar nadmudrivanja.

Sunshine
Radi na premisi ljudi i smartphonea (kao i svaka druga), ali cilj joj je da korisnici znaju prave vremenske prilike od mesta do mesta. Sunshine prikuplja sve meteorološke podatke, a onda ih iPhone koristi kako bi preko svojih barometarskih senzora napravio verodostojnu vremensku prognozu.

Suštinski je jako jednostavna. Pokazuje vreme i vašem regionu, a jednostavnim slajdom možete videti kakvo vreme vam i dolazi.

Možete napraviti zonu svog kretanja, kako bi uvek znali da li vam treba kišobran ili ne taj dan.

izvor: N1

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO