Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić smatra da je njegova ekipa ostvarila određeni napredak tokom prethodne sedmice i veruje da će to biti dovoljno za uspeh protiv OFK Beograda, u utakmici 25. kola Superlige Srbije.

– U nezavidnoj smo situaciji, bodovi su nam neophodni. Narasli smo tokom ove sedmice za određeni procenat, verujem da će to biti dovoljno da izađemo kao pobednici. Očekuje nas teška i tvrda utakmica, pokušaćemo da ostanemo neporaženi, da ne primimo gol ili postignemo jedan više – rekao je Marić na konferenciji za novinare.

 Novi Pazar je na 12. mestu u Super ligi Srbije sa 25 bodova, prati ga OFK Beograd sa tri boda manje.

Trener Pazaraca ocenio je da će “romantičari” pokušati da vrate samopouzdanje posle poraza u Jagodini (1:3), kao i ispadanja u četvrtfinalu Kupa Srbije od Borca (0:2).

– Bodovi u prolećnom delu su izuzetno skupi i svima neophodni, pa i našem domaćinu. Žele da se oporave od dva vezana poraza, koji ne smeju da nas zavaraju. Moramo biti organizovani i taktički disciplinovani, tek onda se možemo nadati da ćemo svojim kvalitetom utakmicu odvesti u željenom smeru – naglasio je Marić.

Utakmica između OFK Beograda i Novog Pazara igraće se u nedelju od 14 časova na Karaburmi.