Pobeda nad Spartakom kao uvertira za završnicu Kupa Srbije

717

Trener odbojkaša Novog Pazara Milan Gršić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da se pobedom nad Spartakom iz Ljiga, u utakmici 15. kola Superlige, približi osvajanju trećeg mesta.

“To nam je cilj posle ligaškog dela takmičenja, sutrašnjom pobedom nad Spartakom možda bi i obezbedili željeno treće mesto. Nadam se da ćemo uspeti da ukrotimo agresivnu igru rivala, samim tim dođemo i do uspeha”, rekao je Gršić.

Novi Pazar je treći na superligaškoj tabeli sa devet trijumfa i pet poraza, dok je Spartak na šestom mestu i ima tri pobede manje.

“Imaju kvalitetan tim, meč koji smo dobili u Ljigu u prvom delu sezone (3:1) bio je zanimljiv i rezultatski neizvestan. Imaju dobre krajnje napadače, a iskusni tehničar Milan Ilić vodi ekipu i doprinosi njenom kvalitetu”, ocenio je Gršić.

Novopazarci će krajem meseca igrati na završnom turniru Kupa Srbije u Požarevcu, gde će u polufinalu, 27. februara, odmeriti snage sa Crvenom zvezdom.

“Ne razmišljamo o tome u ovom trenutku, prvo treba preskočiti Spartak. Pobeda bi bila lepa uvertira za kup”, istakao je Gršić.

Odbojkaška utakmica Novi Pazar – Spartak igraće se u subotu od 18.00 u dvorani Pendik.

izvor: rtvnp.rs