POLICIJA MU UPALA U KUĆU! Iskender Ćorović: Zašto dolaze u poštene porodice? Daju li tako vremena kriminalcima? VIDEO

551

Novi Pazar – Iskender Ćorović iz Novog Pazara kome je policija u okviru akcije “Ares” upala u kuću u 4 sata ujutru pita se, na osnovu čega tužilaštvo daje naloge za pretres kuća Bošnjacima u Sandžaku, jer, kako kaže, pretresaju se pošteni ljudi da bi se kriminalci sakrili.

Ćorović kaže, da njegov sin klanja i da je vernik ali da voli automobile i motore i da nije kriminalac a da to ceo Novi Pazar zna.
“Bio je pretres u 40 muslimanskih patrijarhalnih porodica, našli nisu ništa, osim jednog pištolja. Znači, da su dali vremena pravim kriminalcima da sklone predmete krivičnog dela” rekao je Ćorović za agenciju sanapress a prenosi televizija Sandžak bliska Muameru Zukorliću.

Nalog za pretres kuće, kako navodi ova televizija bio je na ime sina a ne na ime oca na koga se vodi porodična kuća u koju je policija htela da uđe.

“Oni su došli u šest sati, uznemirili unučad, njega, on prima infuziju od straha i uzbuđenja, jer, nije jednostavno upadati u muslimansku kuću u šest sati ujutru. A ta kuća se vodi na mene i moju sestru a ne na njega. Oni su upali sa inspektorima” a navodi da su bili korektni.

Pogledajte video: