Praznik za košarkaške fanove. ŽKK slavio u Pendiku sa 77:44, OKK dočekuje goste iz Trstenika u 19h

kosarkasiceDanas je poseban dan za ljubitelje košarke u Novom Pazaru. Naše košarkašice su ubedljivim rezultatom od 77:44 savladale gošće iz Pirota. Bila je to još jedna u nizu laganih pobeda ŽKK Novi Pazar koji dominira prvom B ligom. Naše košarkašice su već na poluvremenu pokazale nadmoć i ubacile 13 poena više od gošći iz pirota. Na kraju treće četvrtine već se znao pobednik meča. Vodstvo od 56:30 je bilo nemoguća misija za ŽKK Gimnazijalac iz Pirota tako da su naše košarkašice na kraju utakmice imale ogroman plus od čak 33 poena.

 

Pored ženske košarke večeras u 19 časova naš OKK Novi Pazar dočekuje KK Prva petoletka iz Trstenika. Biće to još jedna zanimljiva utakmica koju će plavi pokušati da dobiju sa što boljim rezultatom i tako obezbede još bolju poziciju na tabeli. OKK Novi Pazar se trenutno nalazi na trećem mestu prve srpske lige – zapad sa pet pobeda i samo jednim porazom. Naši košarkaši su u prethodnih šest kola ubacili 497 poen i glavni su konkurent za ulazak u veći rang takmičenja.

Iz uprave računajkosarkasiu da će uz podršku sa tribina OKK Novi Pazar imati velike šanse da završi sezonu na prvom mestu. ”Fer i korektno navijanje koje je publika u hali Pendik pokazala u dosadašnjem delu takmičenja daje vetar u leđa našim košarkašima” izjavio je za naš portal sportski direktor OKK Novi Pazar, gospodin Džemil Imamović.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO