Prijepolje: Završetak rekonstrukcije ulice Svetozara Marković

Prijepolje – Tokom videnda u Prijepolju je privedena kraju sanacija ulice Svetozara Markovića.Tim povodom predsenik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović sa svojim saradnicima obišao je završetak radova i razgovarao sa njenim meštanima.

Ulica Svetozara Markovića koja se nalazi u samom centru grada jedna je od retkih koja nije rekonstruisana tokom priprema za MOSI koje su pre dve godine odrzane u Prijepolju. Obzirom da se ista nalazila u jako lošem stanju pa je samim tim bila ugrozena bezbednost kako učesnika u saobraćaju tako i pešaka odlučeno je da se izvrši njena celokupna rekonstrukcija.Vrednost radova prema rečima predsednika opštine Emira Hašimbegovića iznosila je 1,5 miliona dinara.

Predsednik MZ Prijepolje Edin Bećirović istakao je da je na ovoj ulici urađena i kompletna vodovodna i kanalizaciona mreža te da će u narednom periodu na područiju ove Mesne zajednice biti još značajnih investicija u infrastrukturu.

Meštani ove ulice izrazili su zadovoljstvo kvalitetom izvedenih radova.

Tokom predstojeće građevinske zezone biće završena i rekonstrukcija ulice Rajka Divca,kao i mnogih drugih ulica kako u gradskom jezgru tako i u prigradskim naseljima istakao je Hašimbegović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO