PRIJEPOLJSKA KOALICIONA MULJANJA! Tek postavili direktora, smenjuju ga pa istog postavljaju ponovo!

PRIJEPOLJE – Prosto je neverovatno da su glasonoše lokalne vlasti skoro dva meseca tvrdili da Sabira Hadžiavdić ispunjava uslove za mesto direktora Centra, a onda je smenjuju da bi je odmah ponovo postavili!?

Neverovatno je da za sve to čak predsednica lokalnog parlamenta optuži medije i GZS u lokalnom listu čiji je vlasnik odbornik, a onda na ovaj način demantuje sebe?!
Šta znače Sabirine pretnje na televiziji da će tužiti pojedine medije koji su navodno preneli neistine i bili zlonamerni kada su objevili stav ministarstva da iz priložene dokumentaciije ne ispunjava uslove? Nakon toga dali su saglasnost, ali izgleda oročenu? Zašto? Ko je ovde lud, a ko zbunjen? I šta znači nalog predsednice lokalnog parlamenta da se samo određenim medijima dostavi skupštinski materijal?
Predsednik opštine morao bi da odgovori na pitanje odakle i iz kojih sredstava će se platiti dodatnih pet funkcionera koliko ih je planirano izmenom statuta?Da li je predsednik opštine Dragoljub Zindović toliko opterećen da će čak trojica morati da ga menjaju? Zašto podmirivanje stranačkih apetita i novih fotelja plaćaju građani Prijepolja koji su na rubu siromaštva, i kojima Vlada Srbije šalje pakete?
Sve u svemu moglo bi se reći da je dara prešla meru, a ovakve postupke morao bi da objasni vrh stranke. Prethodna vlast povlačila je loše poteze, a ova nova koja je obećala preporod u samom startu – katastrofalne. Naravno za sve su krivi mediji, ali opet ne svi!
GZS

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO