Rasim Ljajić: Tole do kada ćeš da glumiš žrtvu, ja sam vratio Novi Pazar kući!

Novi Pazar – Beograd – Tomislav Karadžić, predsednik FSS-a, najavio je da će 15. januara možda obelodaniti imena dvojice ministara iz Vlade Repubilke Srbije, koji se, kako tvrdi, mešaju u rad fudbalskih organa. Uz poruku da je o svemu obavestio i čelnike UEFA, koji to ne dozvoljavaju, Tole nije saopštio o kojim se političarima radi, pa je srpsku javnost delimično ostavio u rebusu.

U želji da raskrinkamo celu aferu, pojurili smo prvog „osumnjičenog“ – ministra trgovine Rasima Ljajića, čiji se klub Novi Pazar, prema zvaničnim podacima, nije pojavio na sednici na kojoj je posle dosta bure izabran novi predsednik Zajednice superligaša Zoran Šćepanović.

– Ne mora Tole da čeka 15. januar da bi obelodanio moje ime. Neka odmah danas kaže javno da je ministar Rasim Ljajić vratio Pazarce kući! Ja sam taj koji je rekao ljudima da ne idu tamo i da ne učestvuju u tom cirkusu. Ali neka onda otkrije i celu istinu, a ne samo onaj deo koji njemu odgovara, kako bi samo on ispao žrtveno jagnje, a svi drugi koji su protiv njega, krivi – objašnjava Ljajić u razgovoru za „Alo!“.

Ministar, potom, iznosi verziju priče za koju tvrdi da je istinita.
– Dan pred izbore u Zajednici zvao me je Karadžić i rekao mi da ima napismeno da je 11 klubova za Gorana Milanovića. Pitao me je i da li hoćemo i mi da ga podržimo, a kako smo imali dobre odnose sa tim čovekom iz Jagodine, rekao sam mu – zašto da ne, pogotovo ako ga većina klubova podržava. Ali potom su krenuli pritisci, nema ko me sve nije zvao sa ove druge strane, sa zahtevom da glasamo za Šćepanovića. Pretili su nam i onda sam rekao mojima da ne idu tamo uopšte, i da im poruče da neće da učestvuju u njihovim igrarijama – ističe Rasim.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO