Revolucija u čišćenju uređaja!

Auto_Mee_S

Održavanje tehnike, od fotoaparata do laptopova, predstavlja problem većini korisnika tih sprava, pa je jedna japanska kompanija odlučila da reši ovaj problem na efikasan i jednostavan način.

Aparatić AutoMee S u prodaji će se naći od marta, a kompanija Takara Tomy tvrdi da će izazvati revoluciju u održavanju pre svega računara, ali i ostalih aparata.

Ova melena sprava čištiće sve površine aparata, od ekrana tableta do tastatura desktop računara, uklanjajući brzo otiske prstiju, mrvice hrane i ostale slične tragove prljavštine.

Zanimljivo je da AutoMee S ima senzore koji šalju upozorenja o ivicama aparata koji čisti, pa nikada neće pasti i razbiti se, već će se okrenuti i nastaviti čišćenje u drugom smeru.

Primera radi, za temeljno čišćenje telefona potrebna su četiri minuta, dok je za tablet računare potrebno dvostruko više vremena, prenosi CNN.

Uređaj radi zahvaljujući dvema AA baterijama, težak je manje od sto grama i proizvodi se u četiri boje: bela, plava, narandžasta i roze. U japanskim prodavnicama pojaviće se u martu a koštaće oko petnaest evra.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO