Samsung Galaxy S IV stiže već u martu?

GalaxyRanije se se pojavile glasine da Samsung planira lansiranje Galaxy S IV uređaja tokom prvog kvartala 2013. godine, a mnogi su pomislili da će se to desiti na MWC sajmu u Barseloni. Kako Samsung nije najavio nikakvu konferenciju niti specijalni događaj na ovom sajmu, izgleda da će južnokorejska kompanija ipak napraviti posebnu prezentaciju ovog smartfona.

Poslednja “pouzdana” informacija, koja dolazi od izvora bliskog Samsungu, kaže da će Samsung biti domaćin specijalnog događaja koji će se održati 15. marta, a na kome će biti zvezda biti Samsung Galaxy S IV.

Nakon prezentacije, Galaxy S IV bi u prodaji trebalo da se nađe od druge nedelje aprila, prvo u istočnoj Evropi, a potom i u ostatku Evrope i sveta.

Do sada se dosta pisalo o specifikacijama ovog uređaja, ali da se podsetimo. Samsung Galaxy S IV bi trebalo da imaExynos 5 Octa (8-Core) CPU, 4.99-inčni Super AMOLED full HD displej, 2GB RAM-a, kameru od 13 megapiksela (sposobnu za kreiranje 1080p HD videa), prednju kameru od 2MP i Android 4.2.1 Jelly Bean operativni sistem.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO