SDP Tutin: Najveća katastrofa u poslednjoj deceniji

Tutin – I posle 3 meseca štrajka radnika Komunalnog preduzeća, i svakodnevnih lažnih najava opštinskih zvaničnika i predsednika opštine Šemsudina Kučevića da će se situacija sa komunalnim preduzećem Gradac rešiti, gradjani Tutina su suočeni sa jednom od najvećih katastrofa u poslednjoj deceniji.

Gradske ulice su u potpunosti zatrpane smećem, neverovatan smrad se širi na sve strane, grad skoro da i nema vode, a i to sto ima nije za ljudsku upotrebu, a evidentirani su i prvi slučajevi trovanja gradjana kao i nekoliko slučajeva zaraza. Gradajani iz revolta odnose smeće i bacaju ga u dvorište predsednika Kučevića, a on umesto da rešava probleme gradjana, putuje putem svile trošeći pare lokalnog budzeta koji se puni iz dzepova istih tih gradjana koji se sada guše u smeću.

Pitamo Šemsudina Kučevića gde su pare koje su u nekoliko navrata izdvajane od strane Vlade Republike Srbije za filtersko postrojenje i rešavanje pitanja vodosnabdevanja u Tutinu?

Gde su cevi koje je donirala Turska agencija za obnovu i razvoj TIKA?

Šemsudin Kučević, bežeci od realnosti i postupajući po nalogu par porodica koje još od SPS-ovog rezima vladaju opštinom, vrši mobing nad zaposlenima u Opštini, svakodnevno ih premeštajući sa jednog radnog mesta na drugo.

Sandžačka demokratska partija je poslednjih 15 dana učlanila nekoliko desetina nezadovoljnih članova SDA a medju njima i nekih koji su bili na visokim funkcijama u toj stranci.

Pozivamo nadležne organe da hitno reaguju, da se do detalja ispitaju sve kriminalne radnje Šemsudina Kučevića i njegovih tajkuna, a istovremeno pozivamo sve zaposlene u lokalnoj samoupravi da se ne plaše zadnjih trzaja Šemsudina Kučevića i da ce SDP stati u zaštitu svih gradjana opštine Tutin, bez obzira na stranačku pripadnost.

Pozivamo direktora bolnice u Tutinu da se obrati javnosti i upozna nas sa opštim zdravstvenim stanjem gradjana Tutina, da nam saopšti o kakvim se slučajevima trovanja, virusnim infekcijama i zarazama radi, a o čemu se može čuti ovih dana.

Još jednom pozivamo Šemsudina Kučevića da bez odlaganja podnese ostavku jer će mu gradjani Tutina makar na tome biti zahvalni.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO