Skandal!!! Vlasnici kafića na šetalištu sinoć naplaćivali “muzički dinar”!

Novi Pazar – Na adresu Sandžakhabera javilo se dosta nezadovoljnih građana Novog Pazara koji su sinoć boravili na koncertu koji se održavao na gradskom šetalištu a koji su bili posetioci pojedinih kafića koji se nalaze u pešačkoj zoni zbog podignutih cena i naplaćivanja sedećeg mesta!

Naime, kako svedoče naši čitaoci vlasnici kafića ne samo da su enormno podigli cene, već su i mesto naplaćivali 200 dinara onome ko je hteo da sedne.

Zamislite oni su naplaćivali muzički dinar kao oni da su doveli pevača što je praksa po beogradskim klubovima kada gazda lokala dovede nekog pevača i onda naplaćuje “muzički dinar”. Primera radi za cappuccino je trebalo izdvojiti 150 dinara.

Osim toga vlasnici kafića su povećali broj sedećih mesta na šetalištu a pitanje je da li su za to platili najamninu gradskoj upravi. Podsetimo skoro su postavili i metalne tende na istom mestu.

Predsednik Gradskog odbora SDP Husein Memić kaže da je o ovom skandalu čuo jutros a dobio je i par sms poruka od građana koji su se žalili zbog naplaćivanja muzičkog dinara. “Tražim od nadležnih organa da utvrde koji su to lokali u kojima je građanima naplaćivan muzički dinar. Ko se to osmelio da na leđima sirotinje u vremenu krize na mufte zgrće novac, to je nedopustivo i za svaku osudu” ističe Memić koji dodaje da inspekcija treba da radi “ni po babu ni po stričevima već po zakonu koji se propisuje”

Kako saznajemo samo jedan kafić izašao je u susret organizatorima festivala dok ostali nisu bili čak ni sponzori.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO