Šta se događa u RJ AMSS u Novom Pazaru ?

Rad Regionalne jedinice AMSS u Novom Pazaru doveden je u pitanje zbog problema sa imovinsko-pravnim odnosima na delu zemljišta na kojem se nalazi zgrada ove asocijacije.

Danas je tim povodom održan sastanak gradonačelnika i generalnog sekretara AMSS na kojem je dogovoreno rešavanje ovog problema.

Odlukom Osnovnog suda u Novom Pazaru deo zemljišta na kojem se nalazi zgrada RJ AMSS vraćen je vlasniku koji je ovih dana, ušao u posed tako što je raskopao asfalt u krugu tehničkog pregleda i onemogućio svaki rad ove vozačke asocijacije. Iako je parcela privedena nameni, ograđena i koristi se od 1984. godine sud je svojom presudom sve to doveo u pitanje.

Gradonačelnik Meho Mahmutović izrazio je svoje zaprepašćenje načinom na koji je ovaj incident izazvan i zatražio od nadležnih državnih institucija da preduzmu sve neophodno za njegovo rešavanje.

I generalni sekretar AMSS , koji je danas boravio u Novom Pazaru i imao susret i sa grdonačelnikom, nije skrivao zaprepašćenje onim što je zatekao u krugu poslovne jedinice.

Na sastanku je dogovoreno dalje preduzimanje svih neophodnih koraka da se razreši ova situacija i nastavi razvoj Regionalnog centra AMSS u Novom Pazaru koji je od izuzetnog značaja za vozače ovog kraja, al ii za one koji su u tranzitu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO