“Stelt” bilbord – Ne vide ga gradski inspektori a nema dozvolu!

Novosagrađeni bilbord na magistrali u blizini Stambol Džamije nesvakidašnje je iznenadjenje za meštane ovog naselja jer, postavljen je a prethodno su posečena stabla koja su bila na tom mestu, a onda dovedena struja i ostale potrebštine.

Nebi čudno bilo ništa da je sve urađeno po zakonu kažu meštani i tvrde da su pozivali zadužene za zelene površine iz JKP Čistoća. Direktor Hivzo Škrijelj im je rekao da je on uputio zahtev Gradskoj inspekciji ali oni još ne reaguju kako bi ispitali ceo slučaj jer za postavljenje bilborda ne postoje odgovarajuće dozvole.

Druga stvar je to što je “unakaženo” stablo koje je bilo na mestu bilborda a zašto se nije moglo dva tri metra levo ili desno ne zna se. Stabla koja su posađena pre izvesnog vremena od strane radnika JKP Čistoća i krase obalu Jošanice.

Ni stope nisu urađene kako treba a oko bilborda samo je izručen mikser sa betonom i to je ostalo tako pa stope više liče na betonski otpad nego li na stope za bilbord.

Očigledno da je za inpekcijske službe ovo “stelt bilbord” kaže jedan od meštana koji tvrdi da inspektori kada prolaze ovim putem okreću glavu na drugu stranu ulice.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO