Todorović: Kratka rotacija pred Spartak (sreda, 17.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je danas da će njegova ekipa sa šestoricom igrača u rotaciji pokušati da “skupo proda kožu” protiv gostujućeg Spartaka, u zaostaloj utakmici osmog kola Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Ako budemo mogli, probaćemo malo da ‘umrtvimo igru’ i da ne žurimo mnogo. Ne bi trebalo da ulazimo u tranziciju, čak i ako imamo skok u odbrani. Bićemo bez povređenog krila Luke Vasića i plejmejkera Stevana Karapandžića, koji nema pravo nastupa. Tragamo za peticom”, naveo je Todorović.

Subotičani sa skorom 4/3 imaju peti učinak u KLS, dok su Pazarci na deobi od sedmog do devetog mesta sa 4/4.

“Dolaskom trenera Vlade Jovanovića, dosta toga se promenilo u igri Spartaka. Radi se o kandidatu za elitnu ABA diviziju sa 12 košarkaša spremnih da u svakom trenutku izvrše pritisak. Verovatno će probati da nam onemoguće ulazak u napad. Po meni, tri puta su kiksnuli. S timom koji imaju, morali su sve da dobiju”, ocenio je Todorović.

Novi Pazar i Spartak igraju u sredu od 17.00 u Dvorani Sportske akademije Douš.

“Pozivam publiku da bude naš šesti igrač. Potrudićemo se da ih ne obrukamo, daćemo sve od sebe. Mnogo bitniji nam je meč kući protiv Metalca iz Valjeva u ponedeljak. Dobro bi bilo da zatvormo tu peticu, da imamo igrača, dva više u rotaciji. Šta je, tu je. Igraćemo košarku, pa šta bude”, rekao je Todorović.

M. Minić

The post Todorović: Kratka rotacija pred Spartak (sreda, 17.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Todorović: Kratka rotacija pred Spartak (sreda, 17.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO