Todorović: Mnogo problema pred dolazak Mladosti (subota, 18.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je da njegova ekipa ima dosta problema pred šesto kolo Košarkaške lige Srbije (KLS), u kojem dočekuje zemunsku Mladost.

“Možda i presudna utakmica za nas pred ulazak u seriju teških mečeva. Nastupićemo sigurno bez ključnog igrača Elvisa Harvija, koji prosečno uhvati više od deset lopti. Postoji mogućnost da odsustvuje i duže. To je veliki hendikep, pošto nemamo izrazitog centra”, rekao je Todorović.

Oba rivala su na skoru 3/2, pa drže šesto i sedmo mesto na tabeli KLS.

“U odsustvu klasične petice, biće teško zarotirati neke košarkaše i nameniti im nove uloge. Pre svega mislim na Luku Vasića, koji ide na pozicije tri i četiri. Neohodno je kontrolisati igru i pojačati odbranu u spoljnoj liniji. Ne smemo da uđemo u njihov ritam. Probaćemo da se stegnemo i da dobijemo”, najavio je Todorović.

“Mladi i poletni Zemunci agresivni su po celom terenu. Spremni su da iz prekida uđu u zonski presing, sa forsiranjem pika u napadu po sredini. Imaju Vuka Vulikića i Lazara Vasića na lopti, uz dobrog šutera za tri poena Marka Milenkovića”, dodao je on.

Novi Pazar i Mladost igraju u subotu od 18 časova u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

Foto: OKK Novi Pazar

The post Todorović: Mnogo problema pred dolazak Mladosti (subota, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Todorović: Mnogo problema pred dolazak Mladosti (subota, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO