Todorović: Protiv Tamiša da obezbedimo poziciju ispred Zdravlja

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da pobedi gostujući Tamiš i obezbedi mesto ispred Zdravlja na kraju takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS).

“Iako sam tim Pazara zatekao u lošem stanju, probaćemo da dobijemo. Tamiš ima korektan tim, ali slabiji nego nekih prethodnih godina. Raduje me naša poslednja četvrtina u porazu od Zlatibora u Čajetini. U finišu smo im prišli na minus dva. Odigrali smo mnogo bolju odbranu neko na prethodnim mečevima. I sada je odbrana ključ”, ocenio je Todorović.

Novopazarci su izgubili sedam vezanih utakmica u KLS, ali neće nadmašiti negativnu seriju s kraja prošle i početka ove godine, kada su poraženi 12 puta u nizu.

Uoči 28. kola KLS, Tamiš je 14. na tabeli sa skorom 9/18, a slede Novi Pazar na 15. poziciji sa 6/21 i Zdravlje na poslednjem, 16. mestu sa 5/22.

“Imamo u narednih par dana Tamiš i kraljevačku Slogu na našem terenu. S druge strane, Zdravlje čeka tri najbolje ekipe u ligi i pitanje je može li tu bilo koga da dobije. Tamiš je rezultatski bez pritiska, što može da im bude olakasavajuće”, rekao je Todorović.

Novi Pazar i Tamiš igraju u sredu od 20.00 u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

The post Todorović: Protiv Tamiša da obezbedimo poziciju ispred Zdravlja appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO