Todorović: Vojvodina je favorit (petak, 16.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je da je Vojvodina u Novom Sadu favorit protiv njegove ekipe, u sedmom kolu Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Zbog dobrih rezultata u prvih šest kola, možemo da budemo malo opušteniji. Vojvodina je kvalitetan i iskusan tim, koja je izborio mesto u ABA 2 ligi. Možda u KLS nisu startovali kako su hteli, ali drže nivo. Slavili su kući protiv Spartaka u derbiju”, rekao je Todorović.

On je kao najveće adute Novosađana označio Marka Ljubičića, Petra Rakićevića, Tomislava Ivoševa, Vasilija Vučetića i Tajrela Džonsona.

Oba rivala imaju skor 4/2 i zajedno sa Vršacem plasirani su između treće i pete pozicije na tabeli.

“Na početku smo teškog puta jer nas očekuju četiri jaka protivnika u nizu. Raduje me povratak Elvisa Harvija, koji je zbog povrede preskočio prethodni duel sa zemunskom Mladošću. Nadam se da će moći da nam pomogne koliko treba”, naveo je Todorović.

U Novom Sadu će se od pazarskog dresa oprostiti Nemanja Nikolić, čija bi sledeći klub trebalo da bude mađarski Peč.

“Potrudićemo se da brzo reagujemo, kako bismo nadoknadili nedostatak igrača na poziciji jedan. Posle odlaska Nikolića, tu nam ostaje jedino Ognjen Miculović. Moramo da budemo strpljivi, a baš i nemamo vremena za to”, kazao je Todorović.

Meč u Sportskom i poslovnom centru Vojvodina zakazan je za petak od 16.00.

M. Minić

The post Todorović: Vojvodina je favorit (petak, 16.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Todorović: Vojvodina je favorit (petak, 16.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO