Turska grupa bolnica “Sante plus” otvorila kancelariju u Novom Pazaru

2429

Grupa bolnica „Sante plus“, iz Turske, koja ima predstavništva u brojnim gradovaima na Balkanu, otvoriće predstavničku kancelariju i u Novom Pazaru, kako bi građani iz ovog ali i okolnih gradova jednostavno mogli da zakažu liječenje i preglede po najasvremenijim standardima.

Osim predstavničkih kancelarija u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni grupa bolnica pod nazivom „Sante plus” ima svoje zdravstvene ustanove u Srbiji i Mekedoniji. Ova grupa bolnica veoma uspješno pruža usluge liječenja po najasvremeniji metodama iz 14 medicinskih oblasti, ali ju akcentat u radu stavile na oblasti onkologije, neurohirurgije, ortopedije i vještačka oplodnja.

Kako bi ljekare i javnost upoznali sa poslovanjem i rezultatima predstavnici grupe bolnica iz Turske organizovali su sastanak su osim generalnih predstavnika prisustvovali i predstavnici grada predvođeni gradonačelnikom Natom Biševcem. Skup i incijativu otvaranja predstavništva ove bolnice podržao je i ataše Republike Turske u Beogradu, Ismail bodzdemir zatim predstavnici “Halk banke”, ljekari i predstavnici zdrvstvenih ustanova iz Novog Pazara, Tutina i Sjenice.

“U prošlom periodu pacijenti iz Novog Pazara i ovog regiona tražili su pomoć od nas. Mi smo odlučili da izađemo u susret tim pacijentima I da otvorim predstavništvo ovdje kako bi zaintersovani stigli do nas lakše, brže i organizovanije. U novoj kancelariii oni će moći da dobiju sve kontakte I potrebene informacije o medicinskim uslugama, njihovoj realizaciji i svemu što mi nudimo.”, rekao je generalni menadžer Sante plus, Bilal Kara.

On ističe da su angažovani ljekari, stručnjaci i osoblje u bolnicama “Sante plus” grupe tu da se uhavate u koštac sa najkomplikovanijim medicinskim zahvatima, a da o tome, prema njegovim riječima, svjedoče i dosadašnji rezultati.