U NASTAVKU AKCIJE „ARES“, UHAPŠENO JOŠ NOVOPAZARACA!

Novopazarska policija u saradnji sa novopazarskim Višim javnim tužilaštvom i Bezbednosno – informativnom agencijom, izvršili su kontrolu 12 sportskih kladionica u tom gradu i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Policija je prilikom pretresa kladionica, koje su u vlasništvu osumnjičenih, između ostalog zaplenila rulet, 48 televizora, 76 poker aparata, sedam modema, 10 kućišta računara, 10 monitora, 16 štampača, dva vozila i veću svotu novca.

Vrednost oduzete imovine procenjuje se na 300.000 evra.

Policija u Novom Pazaru zaplenila je 3.000 paklica cigareta bez akciznih markica i uhapsili E.K. (1974) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Policija je cigarete pronašla prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

U nastavku akcije „Ares“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), Poreskom upravom i drugim državnim organima uhapsili su 251 osobu osumnjičenu za različita krivična dela.

Policija je nadležnim tužilaštvima podnela i krivične prijave u redovnom postupku protiv 367 lica.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO