U Subotu velika stranačka skupština SDP TUTIN – Vakat je da Šemko padne!

Tutinu će u subotu 31. oktobra u Domu kulture u 14 časova biti održana velika stranačka Skupština Sandžačke demokratske partije kojoj će prisustvovati i potpredsjednik Vlade Rasim Ljajić. U subotu Skupština SDP u Tutinu

 
Članovi Foruma mladih te političke partije danas su na Gradskom trgu u toj Opštini sproveli akciju podjele flajera i tim putem pozvali sve sugrađane da se odazovu njihovom pozivu, i da udruženim snagama u narednom periodu rješavaju nagomilane probleme.
Cilj Sandžačke demokratske partije ističu je da u Tutinu napokon stvari počnu da se mjenjaju na bolje. Od građana koji im iz dana u dan pružaju podršku traže da budu istrajni i da ujedinjeni rješavaju nagomilne probleme za koje je odgovorna vlast. Početak promjena i pravu pokretačku snagu očekuju u subotu na velikoj stranačkoj Skupštini, priča za Regionalnu televiziju predsjednik OO Skupštine SDP u Tutinu Safet Derdemez.
Mlade aktiviste Sandžačke dmokratske partije i njihove mlade sugrađane najviše tište problemi vezani za nezaposlenost obzirom da mnogi od njih imaju visoko obrazovanje. Želja im je da i mladi u Tutinu, kao i njihovi vršnjaci u Novom Pazaru imaju uređene pješaćke zone, dvorane, sportsko rekreativne centre i da sadržaj kulturnih dješavanja bude bogat i čest kao i u Pazaru.
Mnogo veći problemi tište i one starije građane Tutina. Kažu da se decenijama ništa nije promjenilo a da vlast za njihove probleme nema sluha. Za Regionalnu televiziju otkrivaju da problem snabdijevanja vodom za piće ova vlast nije sposobna da riješi, a ne nešto više.
Iz Sandžačke demokratske partije u Tutinu ističu da se političko raspoloženje nezadovoljnih birača u Tutinu naglo mjenja i da više jedna politička partija nema veliku podršku kao u predhodnim godinama.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO