Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Buca Plojovića

Novi Pazar – Danas su u selu Delimeđu, u blizini Novog Pazara lišeni slobode Behrem P. (37) i Rešad A. (43). Oni se sumnjiče da su u februaru ove godine u noćnom klubu „Berlin 90 stepeni“ u Novom Pazaru pucali Samira Plojovića, koji je kasnije podlegao povredama.

Behrem P. i Rešad A. su od tada bili u bekstvu i danas su konačno uhapšeni i predati istražnim organima. Za njima je bila raspisana i poternica.

1509297_524311087688528_35968264_n

Podsećamo, Plojović je s grupom prijatelja u nedelju iza ponoći došao u klub.

– Ubrzo je izbila svađa sa zakupcima kafane. Navodno je izbila prepirka oko muzike. U jednom trenutku Behrem P. i Rešad A. su potegli pištolje i zapucali na Plojovića, koji je pogođen s pet ili šest metaka. U kafani su nađene dve vrste čaura, pa se sumnja da su pucali obojica.

Teško povređeni Plojović hitno je prevezen u bolnicu. Operacija je trajala od tri do osam časova, nakon čega je pacijent upućen u Beograd, ali je preminuo u putu.

Za Behrema P. i Rešada A., koji su držali pod zakup klub „Berlin 90 stepeni“, zna se da su pre osam godina osuđivani u Nemačkoj. Videćemo kakvi će biti dalji rezultati ove istrage.

Sandžakhaber

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO