UPLAŠIO SE ZAKONA! Zukorlić preti državi da će situacija eskalirati ako mu sruši “vidikovac dva”

Novi Pazar – Narodni poslanik i bivši muftija Muamer Zukorlić krenuo je u široku kampanju odbrane “vidikovca dva” koji se izgrađuje pored Fakulteta za Islamske studije a bez građevinske dozvole.

Nakon neuspelog pokušaja zastrašivanja državnih organa “sveradničkim saborom” Zukorlić je krenuo u medijsko zastrašivanje predstavnika vlasti i državnih institucija preteći sukobima širokih razmera ali i cinkajući svoj sopstveni narod beogradskim medijima da preko 20.000 objekata nema građevinsku dozvolu.

Po modelu “srušite onoj sirotiji, pa onda meni” Zukorlić pokušava da opravda neopravdano. Nije uveren ni njegov savetnik dr Admir Muratović koji tvrdi da su podneli zahtev za gradnju kojeg u gradskoj upravi nema.

““Neće biti nikakvog rušenja, taj objekat će biti završen. Žao mi je što tako živi moja zajednica i da joj se osporava pravo na gradnju i na imovinu u gradu u kom ima 20.000 nelegalnih objekata. Žao mi je što se baš ta zajednica i taj objekat probere od milion nelegalnih objekata i da se on čereči nedelju dana. To valjda jeste sudbina“, rekao je Zukorlić. “, rekao je Zukorlić.

Vidikovac dva je nastavak izgradnje vidukovaca Muamera Zukorlića, jedan je već izgrađen u blizini Džamije u novopazarskom naselju Dohoviće a ima i osmatračnicu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO