Užasnuta majka ubijenog mladića: Klao mi sina na moje oči!

– Moj Milija je zapomagao i vrištao, krv je šikljala po travi dok ga je brat Aleksandar ubadao bajonetom – kaže Branka Andrić (50) majka ubijenog Milije iz zaseoka Otes kod Novog Pazara kojeg je ubio brat od strica Aleksandar Andrić.

– Ne daj me majko, ubi me ovaj zlotvor – zavapio je moj sin dok ga je bajonetom ubadao brat od strica Aleksandar Andrić (24), obučen u četničku uniformu, priseća se stravičnog zločina, kroz suze majka ubijenog Milije Branka Andrić (50) koja je bila očevidac ovog zločina.

– Moj Milija je zapomagao i vrištao, krv je šikljala po travi dok ga je brat Aleksandar ubadao bajonetom – kaže Branka i dodaje da tog kobnog dana ništa nije slutilo na tragediju.

– Milija je sav krvav ležao na zemlji, a Aleksandar ga je i dalje ubadao. Moj sin je samo uspeo da mi kaže – Ne daj me, majko, ubi me ovaj zlotvor. Vrištala sam, moju kuknjavu su čuli suprug Dragojlo i drugi sin Andrija, koji su nešto radili oko kamiona. Tad je ubica ušao u kola i udaljio se, a mi smo pokušali da spasavamo Miliju, nažalost, nije mu bilo spasa.

Terorisao selo – PRAVIO SPISKOVE ZA LIKVIDACIJU!

Aleksandar je tri godine radio u vojsci u Raškoj, a živi u selu s majkom i dvema sestrama.

– Posle pirovanja i pucnjave po selu vojska ga je izbacila. Šepurio se često u četničkoj uniformi i pretio svakome ko bi ga mrko pogledao. Javno se hvalio da je napravio spisak za likvidaciju svojih takozvanih neprijatelja. Prošle godine ispalio je prema komšijinoj kući rafal od četrdesetak metaka. Policija je pronašla arsenal oružja. Osuđen je, ali zatvorska kazna mu je preinačena u uslovnu, pa je do pre nedelju dana nosio nanogicu – kažu komšije.

izvor: Telegraf

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO