Zašto ovaj Kinez uništava svoj Mercedes golf palicom?

Bes zbog kvara na automobilu i nesposobnosti lokalnog servisera da ga otkloni, vlasnik Mercedesa S klase iskalio je na svom vozilu vrednom 200.000 dolara.

Video pokazuje kako 33-godišnji Kinez besomučno udara palicom za golf po Mercedesu S63 AMG koji ga je izneverio na porodičnom putovanju:

Vlasnik tvrdi da je prethodno tri puta vozio svoj automobil u ovlašćeni servis zbog problema sa motorom. Tamo su mu obećali da će mu zameniti vozilo ako se kvar ponovi.

Kada mu je Mercedes otkazao poslušnost i četvrti put, otišao je kod servisera gde su mu rekli da ne mogu ništa da urade dok se vlasnik ne vrati sa službenog puta.

Nakon toga, vlasnik vozila je izgubio strpljenje i iz protesta demolirao skupoceni automobil ispred serivsa.

Ovo nije prvi put da neko iz revolta odluči da iskali bes na sopstvenom automobilu.

Ranije je, takođe iz Kine, stigao snimak Lamborghinija čiji je vlasnik platio radnicima da mu čekićem unište auto koji se kvario i koga u servisu nisu umeli da poprave, a nešto slično je uradio i jedan vlasnik Maseratija.

Nešto nežniji je bio kupac Tesle S iz Kine, koji je u predstavništvu te kompanije polupao vetrobransko staklo čim je preuzeo svoj auto. Razlog? Nisu mu isporučili vozilo u obećanom roku.

izvor: B92

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO