Žena opasana dinamitom držala taoce u Nemačkoj: Okončan horor nakon nekoliko sati, ovo su prve slike i snimci sa lica mesta – zapaljen hodnik i operaciona sala

Ahen, Nemačka – Nakon višesatne drame okončana je talačka kriza u krugu bolnice u nemačkom gradu Ahen. Prema rečima jednog od očevidaca koji se našao na licu mesta osoba koja je uzela taoce i pretila katastrofom je žena stara 65 godina,koja je bila opasana dinamitom.

– Hvala Bogu samo da je ovaj horor završen. U bolnici ima 1600 zaposlenih i svi su u jednom trenutku bili taoci. Žena je prvo zapalila operacionu salu, a zatim je ušla u jednu od soba i tu držala taoce. Pretila je i pištoljem. Policija je nekako uspela da evakuiše žene porodilje sa sprata, kaže jedna od zaposlenih u ovoj bolnici koja je inače iz Srbije.

Ona dodaje da je žena napadač bila veoma naoružana, a tokom držanja talaca bacila je i baklju, prilokom čega je zapalila hodnik. Ogromne policijske snage uspele su nekako da uhvate naoružanu ženu i reše ovu talačku krizu.

– Ovo je druga po veličini bolnica u ovom gradu. U njoj radi dosta ljudi iz Srbije. Svi su preplašeni i šokirani večerašnjim dogadjijama. Ipak, najvažnije je samo da nema žrtava, kaže naša sagovornica.

Indeksonline

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO