Ženske fudbalske snage Novog Pazara kreću u napad na zimske pripreme

U sportskom duhu i sa velikim očekivanjima, ženski fudbalski tim ulazi u intenzivan period zimskih priprema u sportskoj hali Pendik u Novom Pazaru. Pod budnim okom trenera Muhameda Bihorca, tim, koji trenutno broji preko 30 igračica, marljivo radi na unapređenju svojih vještina i taktika.

Trener Bihorac, poznat po svom metodičnom pristupu i strateškom planiranju, zadovoljan je rastom tima i povećanim interesovanjem za ženski fudbal:

“Naš cilj je jasan – postaviti čvrste temelje tokom ovih zimskih priprema kako bi se naš tim uspješno suprotstavio izazovima Druge lige zapada,” izjavio je Bihorac. “Krajem mjeseca, bit ćemo učesnici Turnira 2011 i 10 u Čačku. Radimo na poboljšanju fizičke spreme i taktičke raznovrsnosti, što će nam biti važno za proljetni dio sezone.”- rekao je Bihorac za RTVNP.

Sa planiranim nastavkom takmičenja u Drugoj ligi zapad u aprilu, tim se ozbiljno priprema da se domogne viših pozicija na tabeli. Ove pripreme su važne za postizanje visokih ciljeva koje klub ima, te se sa nestrpljenjem iščekuju rezultati njihovog predanog rada.

Galib G!cić

The post Ženske fudbalske snage Novog Pazara kreću u napad na zimske pripreme appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO