ZUKORLIĆ I FEHRATOVIĆ KRIJU IMOVINU! Agencija će pokrenuti postupak

Novi Pazar — Poslanici Muamer Zukorlić i Jahja Fehratović su među šest članova parlamenta koji u zakonskom roku nisu prijavili imovinu Agenciji za borbu protiv korupcije.

Poslednji rok za dostavljanje imovinske kartice, zakonske obaveze svih narodnih poslanika, bio je 12. jul, ali ga Zukorlić i Fehratović nisu poštovali, saznaje radio Sto plus.
U Agenciji za borbu protiv korupcije radiju Sto plus rečeno je da će protiv Zukorlića i Fehratovića biti pokrenuti postupci radi pribavljanja informacija i potrebnih podataka u cilju odlučivanja o postojanju povrede Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije. 
Bivši sandžački muftija, a sada predsednik skupštinskog Odbora za obrazovanje, je u izjavi za Blic rekao da imovinu nije prijavio “jer mu to niko nije tražio, da nije imao zadnje namere i da je imao preča posla”. 
“Tek sada pohađam seminar gde se obučavam o pravima i obavezama narodnog poslanika”, kazao je Zukorlić. 
Osim njih dvojice, imovinu nisu prijavili ni Marjan Rističević i Dušan Borković iz Srpske napredne stranke, Veroljub Stevanović iz Zajedno za Šumadiju i Nemanja Šarović iz Srpske radikalne stranke.

Izvor: Radio sto plus / Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO