Zukorlićev inkasant Hako Duljević izvrijeđao Reisa Kavazovića i islamsku zajednicu BIH!

Novi Pazar – Sarajevo – Predsjednik organizacije SABA i predsednik BNF (Bošnjačke nacionalne fondacije) te član izbornog štaba Mustafe Cerića i jedan od najbližih saradnika Muamera Zukorlića famozni Hako Duljević, građevinar i projektant famoznog autoputa kroz Sandžak za koji je hteo da ide da kupi pare po Evropi napao je na svom facebook profilu reisu-l-ulemu Huseina ef. Kavazovića a islamsku zajednicu u BIH optužio da plaća kampanju Željku Komšiću!

 

Nažalost, danas je Hako Duljević, savjetnik i jedan od glavnih ljudi u izbornom štabu dr. Mustafe Cerića na svom Facebook profilu skandalozno izvrijeđao reisa Huseina ef. Kavazovića i Islamsku zajednicu. Hako Duljević se rasrdio zbog smjene svojih ahbaba iz jednog od džematskih odbora Islamske zajednice u dijaspori. Zato je napisao gomilu nepromišljenih riječi i dodatno uprljao ovu predizbornu kampanju.

U nastavku prenosimo skandalozni Facebook post Hake Duljevića (Post prenosimo bez pravopisnih intervencija dakle onako kako ga je dotični napisao)
” HARAM TI BILO REIS KAVAZOVIĆU…
*Postavljanje krsta na Zlatištu… za UDBA -u… u IZ nije problem…a moralni, pošteni i svjesni Bosnjaci jesu…
*Novcem vjernika (svih nas – zekat, clanarina…) se financiraju aktivnosti Koalicije 1. Mart i Željka K.
*Dok drugi, od svojih ratnih zločinaca, prave junake, velikane… naša banda, od velikana pravi salatu…i udara na ponos, čast, obraz i nafaku najzdravijeg sloja naše generacije.
Prenosim vam u cijelosti, samo jednu …od brojnih poruka koje sam dobio…
“Selam, jučer sam razriješen sa svih dužnosti…cijeli Odbor. Glavni razlog je podrška kandudaturi dr. Ceriću…a podvaljeno nam je obrazloženje ‘samovolja u radu i sl…’
Upravo ono na šta sam upozoravao da će biti prema svima u IZ koji nisu za Bakira…”, završava na kraju svoj post Hako Duljević.

hako duljevic

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO