Zukorlićev “svedok” zaposeo prostorije ispod džamije El-Džinan gde spava sa porodicom! Meštani uznemireni!

Novi Pazar – Ismet Ramović takozvani “svedok” koji je pre izvesnog vremena, nakon što je izašao iz zatvora javno preko televizije izgovarao neistine na račun ministra Rasima Ljajića, već duže vreme kako je pao u nemilost svojih nalogodavaca spava u prostorijama ispod džamije El-Džinan u Rasadniku zajedno sa svojom suprugom poreklom iz Hrvatske i malim detetom na otvorenom nebu jer je ostao bez finansija i podrške iz centara koji su tu njegovu priču i finansirali.

Znajući o kakvom se čoveku radi meštani su kontaktirali Sandžakhaber, jer se boje za svoje stvari u avlijama i stanovima a oni nisu uspeli da ga pomere iz tog prostora.

Kažu, u taj prostor obično dolazi uveče, a odlazi ujutru.

Radi se o prostoru ispod Džamije koji već duže vreme stoji nezavršen od strane Islamske zajednice u Srbiji a Ramović spava na otvorenom, baš na mestu iz kojeg, kako tvrde građani predstavnici IZ ne smeju da ga isteraju jer je na televiziji koja je vlasništvo Muamera Zukorlića i iznosio neistine.

Postavlja se pitanje da li Ramović spava u tom prostoru planski iz razloga da za njegovu sudbinu i ostavljanje na cedilu čuju oni koji su ga na razne laži i izmišljotine podgovorili kako bi ga isti “pomerili” sa tog mesta.

Meštanin N.O. kaže da se noću iz tih prostorija čuje plač deteta kao i da je više puta video Ramovića kako ulazi sa suprugom i detetom u pomenutu nezavršenu zgradu bez zidova okolo gde prespava.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO