Pronađen vozač autobusa „Putevi“ Užice

Prijepolje – Pripadnici beogradske žandarmerije pronašli su i izvukli telo vozača Mirka Kijanovića., koji je juče sleteo sa autobusom u reku Lim nedaleko od Brodareva. Prema izjavi tužioca Ljube Vukašinovića koji je vršio uviđaj, izvesni Mirka Kijanovića je jedini koji se nalazio u autobusu prilikom nesreće.

 

Specijalne jedinice Žandarmerije iz Beograda došle su u Prijepolje da izvrše pretragu reke Lim u koju je juče sleteo autobus užickih “Puteva” sa vozačem Mirkom Kijanovićem.

Pored šestorice pripadnika beogradske zandarmerije u potrazi je učestvovalo i pet vatrogasaca obučenih za spasavanje na vodi iz Sektora za vanredne situacije Prijepolja. Telo nastradalog vozača Mirka Kijanovića pronađeno je ispod autobusa i izvučeno oko 13 sati.

Autobus „Puteva“ Užice koji prevozi radnike na gradilišta i održavanje puteva u Limskoj dolini juče je oko 15 časova sleteo u Lim između Gostuna i Brodareva u mestu Mili, kada je krenuo po radnike. Prema rečima direktora „Puteva“ Sabahudina Kozice, svi autobusi ovog preduzeća obavljaju redovne tehničke preglede i ispravni su.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO