Ubica Maria iz Čačka nije pronađen mrtav, potraga i dalje u toku

Pojedini mediji su preneli vest da je Dejan Popović, koji se sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Čačanina Maria Simovića (44), pronađen mrtav, ali izvor “Blica” navodi da policija i dalje intenzivno traga za njim.

Policija je pokrenula potragu za ubicom nakon pucnjave koja se dogodila danas kod Čačka, a u kojoj je ubijen Mario Simović.

Popović je nakon ubistva pobegao sa lica mesta i za njim je raspisana potraga koja i dalje traje.

Pozvao žrtvu na razgovor, pa ga izrešetao Podsetimo, Mario Simović je ubijen danas u pucnjavi kod fabrike “Marteks”, kod Čačka. Kako je “Blic” pisao, Simović je bio u sukobu sa osumnjičenim za ubistvo Dejanom Popovićem, a prema nezvaničnim informacijama, sumnje da je jednom prilikom ubijeni svom napadaču zapalio džip.

Kako smo ranije pisali, Dejan Popović je ušao u objekat i pozvao Simovića da razgovaraju. Svađa je eskalirala, te je Popović izvadio pištolj i upucao Simovića. On je na licu mesta ostao mrtav.

Sumnja se da je motiv ubistva neraščišćeni odnosi.

Žrtva poznata kao biznismen Ubijeni Mario Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od deset godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina zbog sumnje na iznude, zelenaštva, prevare, pranja novca i nedozvoljene trgovine.

Simović je u okolini bio poznat kao biznismen, koji se “bavio zidanjem nekretnina i automobilima”, prema rečima našeg izvora.

Nakon ubistva, roditelji žrtve su brzo stigli na lice mesta, kao i Hitna pomoć, ali je reanimacija bila bezuspešna.

Blic

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO