TOTALNI RASKOL U SDA!!! SVADJE, TUČE, NAPUŠTANJE STRANKE ISTAKNUTIH ČLANOVA

Od samog osnivanja Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina dolazi do odlivanja važnih kadrova. Konstantan odliv nastavlja se i zadnjih meseci, a za posledicu ima to da je odbornička lista u sandžačkim gradovima teškom mukom napravljena, i to uglavnom na molbu da ljudi uzmu ucešće na listama. Ogromni problemi za rukovodstvo stranke predstavljalo je bilo i prikupljanje potpisa, jer su oni teškom mukom uz mnogo prevara prikupljeni i predati nadležnima.
  

Kako dobijamo informacije iz izvora bliskim partiji Sulejmana Ugljanina, nakon svakodnevnih svadja i par tuča poslednjih dana u centrali stranke, poslednji razočarani kadrovi su Fuad Baćićanin, Bahrija Kačar, Alija Zumberović, Rešad Ugljanin i mnogi drugi koji se nisu našli na listama koje su sastavili Enis Imamović i Sajma Ugljanin Kolašinac. Njih četvorica su ovih dana odlučili da napuste tu stranku.
  

Da je u stranci Sulejmana Ugljanina potpuni haos govore i podaci da ova stranka nije ni započela predizbornu kampanju do sada.
Redakcija Glas Pazara

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO