Vučić: Mnogi misle da je vreme da budem zastrašen, zbog činjenice da nekima pomaže Hag, nekima tajkuni, nekima neki drugi, i kažu “gotov si” svi će da se ujedine!

ČAČAK – Ni za jedan glas, ni za kakvu vlast i fotelju neću dati obraz, niti napredak Srbije, poručio je danas lider Srpske napredne stranke Alekdsandar Vučić sa predizbornog skupa u Čačku.

Vučić je, obraćajući se pristalicama, rekao da je mnogo faktora, i spolja i iznutra, kojima ne odgovara da Srbija ima stabilnu i jaku vladu.

“Mnogi misle da je vreme da budem zastrašen, zbog činjenice da nekima pomaže Hag, nekima tajkuni, nekima neki drugi, i kažu ‘gotov si'”, primetio je lider SNS i aktuelni premijer i dodao – “nema problema, gotov sam, pobedujete…ali ima jedna stvar koju neću nikako da radim”.

“A, to je – neću da pravim bilo kakve kompromise sa bilo kim, da menjamo politiku sigurnosti, stabilnosti, mira i ekonomskog napretka ni za jedan glas, ni zajednu vlast i ni za jednu fotelju”, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, svi mogu da se ujedine protiv SNS, svi koje smatra istima – od “Dveri, Šešelja…do Pajtića”..

“Ja sa vama neću, jer vaša vlada je vlada protiv Srbije, a ja preavim vladu za Srbiju”, poručio je Vučić.

On je upozorio članoce i pristalice da nije tačno kako se to špekuliše da je poznato ko će pobediti na izborima.

“Od danas, oni su mnogo bliže izbornoj pobedi”, upozorio je Vučić i još jednom naglasio da svi treba da izađu na izbore i da zajedno mopgu sve.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO