Najavljen organizovan dolazak Grobara

15
371

sp-grobari-pazar

Novi Pazar u subotu, 27. aprila igra vrlo važnu utakmicu u borbi za opstanak protivnik je šampion Srbije FK Partizan. Partizan kao i Novi Pazar nema pravo na kiks, medjutim bice vrlo zanimljivo i na tribinama. Uzavrela atmosfera na raznim forumima, drustvenim mrezama, da li ce tako biti i na tribinama? Pazarci su ostali kivni navijacima Partizana zbog paljenja bosnjacke zastave 22.septembra 2011. i prebijanja redara od jednog dela Grobara. Grobari najavili dolazak, Zabranjeni takodje. Torcida Sandzak i Extremi u bojkotu, videcemo da li ce u subotu prekinuti bojkot i doci na najvazniji navijacki okršaj ove godine.

 

15 COMMENTS

  1. DOBRA MEDIJSKA NAVLAKUSA ZA SVE NAVIJACE I SIMPATIZERE NOVOG PAZARA KOJI SU U BOJKOTU PROTIV UPRAVE IZ VISE RAZLOGA! POMINJETE PALJENJE ZASTAVE? STA TREBA DA UZVRATIMO I ODEMO NA ROBIJU KAKO BI BILI NECIJE OVCE! TREBA DA IH CIMAMO ZA KOSOVO KOJE JE GLAVNA TEMA OVIH DANA PA I ZA TO DA POPIJEMO KAZNU I OPET DA BUDEMO ” NAJVECI PROTIVNICI KLUBA ” KAKO NAS VEC NAZIVATE. NIKAKVA HAJKA SE NE VODI NA INTERNET PORTALIMA I STRANICAMA NASE GRUPE I NASIH CLANOVA,OVO SU OBICNE LAZI. STO SE NAS TICE BOJKOT I PROTIV MALOG PARTIZANA!

    • Grobar sam ali mislim da se ne trebaju vredjati pazarci na versoj osnovi, niti paliti bilo cije zastave. Navijas za svoj klub pa nek bolji pobedi. Uzdravlje i vidimo se za vikend.

      • Palili ste prosle sezone bosansku zastavu,mi smo opet ostali dosledni svog ponasanja.S'nase strane je zapaljen samo oteti sal.

        • Zapalili su bosnjacku valjda, bosanska je ona dejtonska plavo zuta sa belim zvezdicama, sto je niko i ne priznaje u toj ”drzavi”

LEAVE A REPLY