Bačevac: ”Glas za SDP glas za sigurnu budućnost”

Jučerašnji skup u Novom Pazaru i prepuna dvorana Pendik potvrda su poptune ekspanzije Sandžačke demokratske partije” kazao je u intervjuu dr Muamer Bačevac, kadidnat za narodnog poslanika Sandžačke demokratske partije. Kazao je da je pred biračima lak izbor, te da će svaki glad za SDP biti glas za sigurnu budućnost.

”Jedino mi što obećamo možemo i da ostvarimo. Kako kandidat većinske liste koja e svavako biti u vlasti imam snagu političku i političko znanje da ono što obećam i uradim, za razliku od drugih” kazao je Bačevac.

On je poručio da je glas za tu listu siguran glas, dok je glas za sve drug bačen glas.

”Oni neće biti deo vlasti, oni neće imatimehanizme niti političku moć da išta urade. Jedino ćemo mi moći da percipiramo i ostvarimo ono što obećamo” poručio je Bačevac u intervjuu za Radio televiziju Novi Pazar.

On je kazao da lider te stranke Rasim Ljajić ima najveći koalicioni kapacitet i najveće političko znanje, a SDP i SDPS su okupili najznačajnija imena koja su garant da će obećano biti ostvareno.

”Glasanjem za ovu listu građani glasaju za sigurnu budućnost, nastavak ulaganja i rešavanje svih problema pa  i ekoloških. Poznato je da smo počeli sa ukorićavanjem, 24 miliona evra je obezbeđeno” naglasio  je Bačevac.

Kandidat za narodnog poslanika SDP-a dr Muamer Bačevac kazao je da će ta stranka biti siguran deo vlasti i naglasio je da očekuje ogromnu podršku na predstojećim izborima.

Sa Bačevcem je razgovarala urednica informativnog programa Senada Kalić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO