BDZS U RASPADU! Još jedan nezadovoljni član napustio stranku zbog samovolje! Emina Rovčanin: Tandir nas potiskuje postavlja poslušnike!

Prijepolje – Emina Rovčanin član Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka, napustila je OO ove stranke u Prijepolju nezadovoljna situacijom u Opštinskom odboru i odnosom prema vernim i dugogodišnjim članovima prvog čoveka ove partije u gradu na Limu, Samira Tandira.
 Poznavaoci prilika kažu da se po ovoj devojci prepoznavao rad stranke u gradu a važila je za veoma obrazovan kadar s obzirom na to da je akademsko zvanje diplomiranog pedagoga stekla sa natprosečnom ocenom, saznaje Glas zapadne Srbije.
“Moje razočaranje je počelo sa proteklim izborima kada je gospodin Tandir na odborničku listu stavljao čak ispred mene ljude srednjoškolce, a sve nas koji smo ginuli za stranku potiskivao što dalje. Iako potičem iz dobrostojeće porodice nije mi bilo teško da radim najteže poslove za stranku pa čak i lepim plakate za druge, jer sam tu bila iz ličnih ubeđenja i poštovanja prema gospodinu Muameru Zukorliću. I dalje ostajem njegov sledbenik ali ne i u Opštinskom odboru, gde sam uložila mnogo ličnog truda i vremena. Tamo su neki drugi ljudi koji ubiraju plodove tuđeg znoja, ” kazala je ona u kratkoj izjavi za Glas zapadne Srbije.
Ovo je četvrti slučaj odlaska najvatrenijih pristalica Zukorlića iz OO BDZ Sandžaka u Prijepolju. Pre nje iz sličnih razloga stranku je napustio Sadmir Jakupović koji je najavio formiranje grupe građana.
Glas zapadne Srbije

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO