”Belodore” parfimerija od danas u Novom Pazaru

Brend Belodore parfimerija postoji od januara 2017. godine. Kasnije se širi i u drugim zemljama kako bi proširio svoju mrežu luksuznih i jedinstvenih niš parfema. Od 2020. godine Belodore otvara svoja vrata i u Srbiji. Od danas i u Novom Pazaru. Povodom otvaranja parfiemrije u NOOVM Pzaaru koja se nalazi u pasažu Nove lučne zgrade, Belodore je za sve kupce pripremio posebne pogodnosti i iznenađenja.

Belodore predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, čineći drugačiji koncept od proizvodnje dizajnerskih parfema i njihove široke dostupnosti, što i jeste karakteristika niš parfema. U svojim prostranim radnjama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svet zanosnih mirisa i neodoljive lepote koji su od danas dosputni I Novopazarcima.

Belodore tim čine obučeni stručnjaci, koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnom ugođaju u nnjihovim parfimerijama. Spoj prestiža i umetnosti na najlepši mogući način predstavlja sinonim za Belodore. Brendovi iz Londona, Milana, Pariza, Njujorka su pažljivo birani i svojim elegantnim dizajnom krase police Belodore parfimerija. U Novom Pazaru nalaze se u pasažu Nove lučne zgrade.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO