Dobrašinović: Da se izmerimo s Partizanom (ponedeljak, 15.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je da je predstojeća utakmica 14. kola Super lige Srbije protiv gostujućeg Partizana prilika da se njegov tim izmeri s liderom prvenstva.

“Imamo odličnu atmosferu, o čemu svedoče naši rezultati. Ko se u Srbiji bavi fudbalom, željno čeka da zaigra protiv Partizana i Crvene zvezde. Moji momci su u super stanju i formi, pa jedva čekamo da meč počne”, rekao je Dobrašinović.

Crno-beli iz Beograda vodeći su na tabeli sa 34 boda, dok Pazarci na šestom mestu imaju 17 bodova.

“Moram da priznam da me je malo izenadila Partizanova uspešna serija, s obzirom na okolnosti i njihov prethodni nastup na evropskoj sceni. Kako sezona odmiče, izgledaju sve bolje. Kolega Igor Duljaj ima iskusnu i kvalitetnu ekipu. Kažnjava i najmanju grešku rivala”, ocenio je Dobrašinović.

“Što se nas tiče, prevashodno smo snažni kao tim. Žao mi je što zbog kazne i praznih tribina utakmica neće biti praznik za ceo grad jer će na terenu imati šta da se vidi. Motiva nam, ipak, neće nedostajati”. dodao je on.

Šef stručnog štaba Novog Pazara priznao je da najviše poštuje igru Partizana u ofanzivnoj tranziciji.

“Da ne nabrajam, ali izdvojio bih Gajasa Zahida. Pratio sam ga na Kipru. Godinama je bio ključni pojedinac u Apoelu iz Nikozije. Tamo je osvajao trofeje i igrao Ligu šampiona Evrope. Tako ga vidim i u Partizanu, iako još nije potpuno spreman”, naveo je Dobrašinović.

Novi Pazar i Partizan igraju u ponedeljak od 15.00 pred praznim tribinama Gradskog stadiona.

M. Minić

The post Dobrašinović: Da se izmerimo s Partizanom (ponedeljak, 15.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Dobrašinović: Da se izmerimo s Partizanom (ponedeljak, 15.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO