Dobrašinović pred Radnik: Bodovi za saldo i psihu

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je danas da će utakmica protiv gostujućeg Radnika u 19. kolu Super lige Srbije biti teška zbog protivnika, ali i vremenskih uslova.

“Radnik igra mnogo organizovanije od dolaska trenera Milana Milanovića. Igraju na rezultat. Bodovi su nam bitni ne samo zbog salda, nego i sa psihiloškog aspekta. Želimo da se vratimo na pobednički kolosek”, rekao je Dobrašinović.

Pazarci su zbog neprestanih padavina poslednji trenig pred duel sa Surduličanima odradili u tunelu Atletskog stadiona.

Petoplasirani Novi Pazar ima 26 bodova, dok je tim iz Surdulice na poslednjem, 16. mestu sa 11 osvojenih bodova.

“Ne bi trebalo da budemo naivni i da gubimo bodove kao protiv IMT-a u Beogradu (0:1) ili Mladosti u Lučanima (0:2). Neki faktori utiču na momke da ne mogu 100 odsto da se fokusiraju na teren, a onda smo u problemu. Kad razmišljamo samo o fudbalu, ne bojimo se nikoga u Srbiji”, naveo je Dobrašinović.

On neće računati na povređenog napadača Marka Obradovića, ali se u ekipu vraća oporavljeni ofanzivni vezista Sejduba Suma.

“Promene podloge uticale su na neke povrede. Obradović nam puno znači, ali moramo da nađemo drugo rešenje i izguramo bez njega još ova dva kola”, kazao je Dobrašinović.

Novi Pazar i Radnik igraju u petak od 16.00 pred praznim tribinama Gradskog stadiona.

M. Minić

The post Dobrašinović pred Radnik: Bodovi za saldo i psihu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Dobrašinović pred Radnik: Bodovi za saldo i psihu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO