Društinac prvi na atletskom mitingu u Beogradu

Atletičar Novog Pazara Anes Društinac pobedio je danas u trci mlađih pionira na 1.000 metara na mitingu Atletskog kluba Karanovac u dvorani na Banjici, u Beogradu.

Od ostalih Novopazaraca, druga mesta u skoku udalj pripala su mlađem pioniru Hamzi Ziljkiću i Marku Glišoviću kod Atletskih škola A, Aiši Ikič u trci na 40 metara u nadmetanju Atletskih škola B i starijem pioniru Elminu Ukiću u disciplini 1.000 metara.

Treća mesta zauzeli su mlađa pionirka Sara Ferizović u skoku udalj, mlađi pionir Osman Đakovac u bacanju kugle i Emil Bahtijarević kod Atletskih škola A u bacanju medicinke.

Amar Jahović u bacanju medicinke i Ali Hasanović u skoku udalj bili su četvrti u takmičenju Atletskih škola A, a Ahmed Čupović i Abdulah Mašović peti u trci na 40 metara s preponama za Atletske škole A i bacanju kugle za starije pionire.

Mlađa pionirka Fatma Hajrović u trci na 200 metara i Amin Hasanović kod Atletskih škola B u skoku udalj završili su kao šesti, dok je sedmo mesto osvojio Elhan Ukić u nadmetanju mlađih pionira na 50 metara.

Altin Društinac je u trci mlađih pionira na 200 metara zauzeo osmo mesto.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO